Minsőségpolitika

A Kassai-Kovács Team Kft.-t 2013-ban alapítottuk, hogy egyedi méretre készülő ortopéd cipőket és talpbetéteket készítsünk és forgalmazzunk.

Cégünk vezetése és munkatársai elkötelezték magunkat a minőségi munkavégzés megteremtése mellett, melyet az MSZ EN ISO 13485 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer működtetésével és folyamatos fejlesztésével is bizonyítunk. Legfontosabb célunk vevőink, valamint a szervezet további érdekelt felei által támasztott szükségleteinek, igényeinek kielégítése, megelégedettségük fokozása, biztosítva így a szervezet sikeres működését, és stratégiai céljainak megvalósítását.

Vezetőink, és munkatársaink a teljes működésre vonatkozóan alkalmazzák a kockázatalapú gondolkodást, annak céljából, hogy minden olyan kockázatot és lehetőséget azonosítani tudjunk, amik befolyásolják a szervezet stratégiáját, és az ügyfelek, érdekelt felek elvárásainak való megfelelést.

Munkánk során arra törekszünk, hogy megoldásaink maximálisan illeszkedjenek a vevői igényekhez.

Gyártásunk a több évtizedes hagyományok és a kialakult technológiák alapján történik, emellett törekszünk a gyártási folyamatok tökéletesítésére, amiben tapasztalt, képzett szakember munkatársaink is aktívan részt vesznek. Vizsgálatainkat, szűréseinket szakorvosok részvételével végezzük.

Minden munkatársunk elkötelezett a jogi és belső szabályozások betartásáért a minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztése érdekében.

Kiemelt céljaink:

  • A hosszú távú eredményesség fenntartása a megrendelőink és munkatársaink elégedettsége által.
  • A mozgásszervek egészségének megőrzését biztosító, kényelmes és tetszetős cipők gyártása, a betegek panaszmentesítése érdekében.
  • Orvosi ellátást nem igénylő (talpbetét esetén), kényelmük, illetve kitartóbb járásdinamikájuk megőrzésére igényt tartó ügyfeleink bővülő kiszolgálása.
  • Orvosi ellátást igénylő, de további nem támogatott cipőket igénylő vevőink bővülő kiszolgálása.

Az általunk gyártott eszközök egyenletes, jó minőségét, megrendelőink elégedettségét a minőségirányítási rendszerünk működtetése, fejlesztése és a vonatkozó orvostechnikai jogszabályoknak való megfelelés biztosítja.